ΣΤΙΧΟΙ ΚΑΙ ΤΟΙΧΟΙ: ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΥΝ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ

Η ομάδα SabarBar μας καλεί σε δύο ψηφιακές συναντήσεις συν-δημιουργίας ενός διαδραστικού χάρτη των Εξαρχείων, στο πλαίσιο του co-Athens την Τετάρτη 21/4 και την Παρασκευή 23/4 στις 19.00.

sabar bar co-creation meetings.jpg

Η ομάδα SabarBar μας καλεί σε δύο ψηφιακές συναντήσεις συν-δημιουργίας ενός διαδραστικού χάρτη των Εξαρχείων, στο πλαίσιο του co-Athens, την Τετάρτη 21/4 και την Παρασκευή 23/4 στις 19.00.

Χρησιμοποιώντας ψηφιακά εργαλεία, το Sabar Bar προετοιμάζει μια καλλιτεχνική παρέμβαση στον δημόσιο χώρο μόλις οι συνθήκες της πανδημίας το επιτρέψουν. Θα αξιοποιήσουν, μεταξύ άλλων, τις συνεντεύξεις ανθρώπων των Εξαρχείων, που συλλέχθηκαν στο εργαστήριο προφορικής ιστορίας του πρώτου κύκλου του προγράμματος

Οι συναντήσεις θα διεξαχθούν στα Αγγλικά και στα Ελληνικά και απευθύνονται σε άτομα από κάθε εθνικότητα, με ενδιαφέρον για τη γειτονιά των Εξαρχείων. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν μέσω της πλατφόρμας zoom.

Κρατήστε τη θέση σας συμπληρώνοντας αυτή τη φόρμα.

Το πρόγραμμα SaBarBar έχοντας ολοκληρώσει τους δυο πρώτους κύκλους δράσεων συνεχίζει με τον τρίτο κύκλο δράσεων που περιλαμβάνει εκτός των δυο συναντήσεων, τα θεατρικά εργαστήρια που θα οδηγήσουν στην τελική παράσταση και θα ανακοινωθούν σύντομα.

Το saBarBar συν-δημιουργήθηκε από τους Μομίνα Αλγκάγκα, Βάσια Βαλκανιώτη, Γιαμάν Γιουναίντ, Φάνη Κατέχο, Άννα Μαγουλιώτη, Κατερίνα Πρωτονοταρίου, Γιώργο Σαχίνη, Μοχάμαντ Ταγιέμπ. Είναι μια συνεργασία της όχι παίζουμε / UrbanDig Project με τη Fabrica Athens.

Η δράση αποτελεί μέρος του co-Athens που υλοποιείται από το ευρωπαϊκό πιλοτικό πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων Curing the Limbo, μέσω της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων (ΕΑΤΑ). Το πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από το ΕΤΠΑ στο πλαίσιο του προγράμματος UIA.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://sabarbarproject.wixsite.com, sabarbarsabarbar.project@gmail.com , fb: Sabarbarproject, τηλ: +30 6985069300